Benvinguts al blog

Creus que ja no podràs gaudir de cap festa més perquè s'ha acabat l'estiu ? Opines que  Barcelona no és una ciutat animada? Penses que la capital catalana només parla amb català o castellà? Doncs si aquesta era la teva percepció sobre Barcelona, anaves mal encaminat!

A partir d'aquest segon semestre del 2012 podràs gaudir d'un nou blog que té per objectiu informar-te de l'actualitat barcelonina. Però, a diferència d'altres blogs, aquest pretén mostrar-te els aspectes positius de la ciutat i deixar a un costat les notícies catastròfiques de la societat barcelonina que apareixen diàriament als informatius! 

Per tant, si vols gaudir de les festes de la teva ciutat, participar de les conferències i exposicions organitzades o convertir-te en espectador d'una nova obra de teatre barcelonina, no t'oblidis de consultar aquest blog setmanalment ja que així podràs enriquir-te d'un munt d'informació en pocs segons a través de notícies actuals, que sovint seran acompanyades d'imatges  i fins i tot, d'alguna peça radiofònica o audiovisual.

Un altre tema que també es tractarà al llarg d'aquest blog és la llengua amb la intenció de resoldre preguntes que estan en boca de tots els barcelonins i barcelonines, algunes de les quals són: Quina és la llengua estrella a Barcelona? El català està perdent lloc entre els ciutadans o més aviat està en el seu millor moment? Acostumem a sentir altres llengües per Barcelona que no siguin les nostres maternes? Com afronta el comerç barceloní aquesta diversitat lingüística? Els immigrants aprenent fàcilment el català? I la gent provinent d'Espanya i de sud-americà?

Tot i així, en algunes ocasions també trobarem algunes notícies referents a la Universitat Autònoma de Barcelona, de la qual en formo part, per informar-nos també dels actes més rellevants que s'aniran celebrant!

Esperem que amb aquest blog et puguis enriquir de la cultura barcelonina, i aconseguir també que a través de la teva participació, la nostra ciutat segueixi viva!