Panenka


panenka visita la universitat autònoma de barcelona

L’equip de la nova revista esportiva exposa els objectius complerts al llarg d’aquest darrer any

 

La direcció de Panenka, formada pels exalumnes de la UniversitatAutònoma de Barcelona (UAB) Roger Xuriach, Àxel Torres i Aitor Lagunas, va presentar la revista que va néixer com una alternativa als productes ja existents al país durant una conferència que es va organitzar dilluns passat a la Facultat de Comunicació de la UAB.

Panenka va aparèixer al mercat el juny de 2011 amb la intenció d’apostar per una cultura futbolística, “fent servir el futbol com una excusa per fer periodisme”, com va afirmar el periodista Roger Xuriach a la conferència. D’aquesta manera, es pretén donar una visió més enllà del futbol, com ja han fet altres països europeus al llarg dels anys amb revistes com WSC a Anglaterra, 11Freunde a Alemanya o So Foot  a França.

Des de la seva creació, el projecte ha tingut bona acollida des de les xarxes socials i també per part d’altres mitjans ja que no és una nova competència, sinó una altra mirada de l’esport.

A més, Panenka també presenta el seu contingut diferent ja que aposta per reportatges que ho expliquin tot, també a través d’imatges, i que “no es vegin retallats per falta d’espais, com estan obligats a fer altres mitjans per culpa de la publicitat”, segons va justificar el periodista Àxel Torres. 

Publicat el dilluns 17 de desembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada