dissabte, 5 de gener de 2013


la cavalcada de reis de barcelona canvia el seu recorregut

Els Reis Mags arribaran fins a la Font Màgica de Montjuic per acabar amb un espectacle

 

Enguany la cavalcada de Reis ha incorporat nous canvis en el seu recorregut habitual. Les carrosses han seguit pe plaça Espanya i per l’Avinguda Maria Cristina i han finalitzat el seu trajecte davant la Font Màgica de Montjuic.

A més, s’ha organitzat un espectacle on ha intervingut tots els participants de la cavalcada, que han estat acompanyats de la música i la llum que incorpora la Font Màgica de Montjuic. Amb això, s’ha volgut potenciar l’últim tram de la cavalcada i evitar la situació de darrers anys, que obligava a desfer les carrosses abans d’arribar al seu punt final.

La rua, que ha iniciat el seu recorregut a les cinc de la tarda amb l’entrada dels Reis Mags al Moll de la Fusta, ha mostrat també noves incorporacions. Des del centre de la ciutat, ha desfilat l’estrella d’Orient que precedia les carrosses dels reis, acompanyada aquest cop de planetes, estels i nous animals com la girafa Samba. Una altra de les novetats ha estat el canvi de vestuari dels Reis Mags, incloent-hi les corones.

A banda de les noves innovacions de decorat i vestuari, també s’ha incorporat l’ús de noves tecnologies. Les carrosses i les criatures que les acompanyaven han comptat amb noves il·luminacions, cosa que ha permès augmentar els efectes artístics. Els patges també han estat protagonistes d’aquesta tecnologia amb l’ús de tablets, que els ha permés enregistrar els desitjos dels més petits. 


Reculls de fotografies de la cavalcada de Reis 2013:


Carrossa del diari La Vanguardia
Inici de la cavalcada,
precidida per la Guàrdia Urbana
Carrossa dels personatges del Club Super 3
Recollida de cartes de la mà dels patges reials
Noves criatures màgiques a la rua
Carrossa del Rei Melcior, amb el seu
nou equip de vestuari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada