diumenge, 9 de desembre del 2012

El circuit de Montjuic torna a donar problemes setze anys després del seu tancament

es suspENEN les carrers programades per aquest cap de setmana

nhn
Entrada de l'exposició
L’Ajuntament de Barcelona  ha decidit posar fi a la cursa Montjuic Revival organitzada entre els dies 8 i 9 de desembre a la muntanya de Montjuic arran d’un accident d’un dels cotxes participants a l’altura del revolt del Museu Etnològic, que ha ferit a dues persones de l’organització.

Fins al moment de l’accident, hi havien rodat tot de vehicles clàssics com a homenatge a la cursa mítica automobilística, que va viure la seva època daurada entre la dècada dels 50 i 60 acollint diversos campionats de Fórmula 1 i del món del motociclisme. No obstant, la proximitat dels corredors al públic i la seva perillositat van ser els que van portar a tancar el circuit el 1986, després de la mort del pilot català D. Parés durant les 24 Hores de motociclisme.

Tot i que ja no s’hi faran més exhibicions de vehicles, es podrà visitar tots els cotxes i motocicletes participants fins aquest diumenge al llarg de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, segons han informat membres de l’organització.