dimarts, 23 d’octubre del 2012

La XVI FESTA DELS SÚPERS amb l'esport

El cap de setmana 20 i 21 d'octubre reuneix milers de súpers a l’Anella Olímpica de Montjuïc per lluitar a favor de l'esport


Malgrat que no s’ha aconseguit enguany superar el rècord d'assistència de l’any anterior, amb més de 420.000 persones, la pluja no ha estat un obstacle per a que més de tres cents mil persones poguessin participar als diversos jocs, tallers i música organitzats per a l’ocasió.

Durant aquesta edició, l’esport s’ha convertit en el protagonista d'aquestes festes, aconseguint que tots els nens i joves poguessin aprendre a fer una bona pràctica de les diferents especialitats esportives.

L'espectacle de la família Súper 3
“Em moc! Em moc! M’agrada l’esport!” s’ha convertit precisament en el lema d'aquestes festes, que ha estat també ballat per tots els nens i nens durant l’espectacle que ha protagonitzat la família del Club Súper 3, la guanyadora de la competició esportiva que un any més ha aconseguit acabar amb el senyor Pla, un altre dels personatges del Club.

Una de les activitats també més aclamades ha estat la gimcana esportiva que ha tingut lloc per tot el recinte. El tennis, l’esgrima o el bàsquet han estat alguns dels esports que els súpers han pogut practicar.

Al llarg d'aquests dos dies, les famílies també han pogut conèixer i gaudir de les activitats organitzades per les diverses entitats i organitzacions catalanes que també han volgut formar part de la Festa. L’exhibició de l’Esbart Maragall de Barcelona, la passejada dels  tabalers d’Olot, el taller de falcons de Castellcir o l’espectacle de la colla castellera de Poble Sec són algunes d'elles.


Aquí et deixem amb altres fotografies que mostren part de les activitats que van tenir lloc durant la festa:

Un seguit de carpes amb tot d'activitats per als més
 petits a l'entrada del  Pau Sant Jordi

La visita del periodista Ramon Pellicer a la carpa del
programa infantil Info-k

Activitat dels Tags dirigida a un públic més jove
amb ganes de cantar i ballar

L'estadi Lluís Companys durant el moment de
l'espectacle principal

L'esgrima: una de les activitats de la gran gimcana

Una activitat de l'Ajuntament de Barcelona que ensenya
 als nens a  fer un bon ús de l'aigua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada