dimarts, 9 d’octubre del 2012

TORNEN LES CÀSSIQUES FESTES D'HOSTAFRANCS


El barri barceloní amplia el seu programa amb noves activitats per a tots els gustos i totes edats, des de les més tradionals a les més modernes

L’última setmana de setembre s’ha convertit en el tret d’inici de les tradicionals festes del barri d’Hostafrancs, pertanyent al districte Sants-Montjuic, que han tingut lloc fins el 7 d’octubre.
Animadors per als més menuts durant
la VII Fira Medieval

Aquestes festes, que començaren 153 anys enrere amb el trasllat de l’antiga imatge de Sant Àngel Custodi de l’església de Santa Anna fins el barri d’Hostafrancs, s’han convertit així en una de les més antigues de Barcelona, però que encara continua mantenint l’essència del primer dia.
El pregó de Lluís Campo Vidal, enginyer i escriptor, ha estat enguany l’encarregat d’inaugurar aquestes festes que recullen una diversitat d’activitats per a tots els gustos i edats.
Malgrat la pluja que va acompanyar durant els primers dies, es van poder dur a terme part de les activitats programades, entre les quals destaca el ball de rams, la trobada de puntaires, cercaviles, sardanes, exhibició de balls, diverses exposicions de dibuixos i correfocs. Però, com cada any, la més atraient pel públic familiar ha estat la fira Medieval, acompanyada de diversos espectacles i activitats infantils, que aquest 2012 celebra el seu setè any.
Concert del grup musical Escola Joan Pelegrí 

Una de les novetats d’aquest any ha estat l’ampliació d’activitats per el públic més adolescent amb les actuacions diverses que es van organitzar durant la nit de del divendres 5 i dissabte 6 d’octubre.

                                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada